امیر نجیبی

مطالب وبلاگ

اخبار، اطلاعیه ها و...

خصوصیات آیرودینامیکی و غلظت RNA آئروسل SARS-CoV-2 در بیمارستانهای ووهان در حین شیوع COVID-19

نتایج حاصل از مطالعه اولین گزارش میدانی دانشگاه ووهان و دانشگاه های همکار در مورد خصوصیات هوایی SARS-CoV-2 در ووهان با پیامدهای مهم در پیشگیری از بهداشت عمومی و محافظت از پرسنل پزشکی را ارائه می دهد.

1) استفاده صحیح و تمیز کردن توالت (به عنوان مثال تهویه و ...) ، به عنوان یک منبع گسترش بالقوه coronavirus با ریسک نسبتاً زیاد ناشی از هوازی سازی ویروس و آلودگی سطوح پس از استفاده

2) برای عموم مردم ، استفاده صحیح از اقدامات محافظت شخصی ، مانند پوشیدن ماسک و جلوگیری از شلوغی

3) سالم سازی موثر منطقه پرخطر و استفاده از ماسک های محافظت از سطح بالا برای کادر پزشکی با تماس مستقیم با بیماران COVID-19 یا ماندن طولانی در منطقه در معرض خطر.

4) نوسازی استادیوم های بزرگ به عنوان بیمارستان های میدانی با تهویه طبیعت و اقدامات حفاظتی یک روش مؤثر در قرنطینه و درمان بیماران مبتلا به علائم خفیف به منظور کاهش انتقال COVID-19 در بین مردم است.

5) ممکن است ویروس از سطح پوشاک محافظت شده آلوده  به هوا هنگام حرکت و از سطح کف با حرکت پرسنل پزشکی معلق شود. بنابراین ، ضد عفونی سطح پوشاک قبل از جداشدن نیز ممکن است به کاهش خطر عفونت برای کارکنان پزشکی کمک کند.

بازگشت به بلاگ
دسته بندی : COVID-19 , بازدید:434 , تاریخ انتشار : 1399/01/10